Ultimele mărturii

Am facut o scurtă vizită în Moldova vara aceasta și am avut norocul să dăm peste niște roșii foarte bune, ardei foarte buni, gustosi și dulci. Am luat și ceapă pe care am pus-o la zacuscă, dulce și aromată. Păcat că suntem departe și nu putem savura mai des aceste bunătăți, dar ne vom reîntoarce la toamnaă să luăm gogonele pentru murături pentru că ne-am săturat de cele din piață care sunt foarte tari și fără gust.

--Luminița Vieriu--

Consum cu încredere atât legumele proaspete cât și tot ce prepară din ele doamna Marica, gospodina fermei ecoGospodăria, stiu că le pegătește cu drag și ingrediente de calitate. Ardeii Kapia sunt grozavi, roșiile de asemenea, sucul de roșii și pasta de ardei sunt niște delicii. Altept cu nerăbdare zacusca care este pe gustul meu, nu suport ulei mult și de proastă calitate în ea.

--Raluca Uleanu--

Doamne, ce plăcut surprinsa am rămas când am vazut grădina de legume, de munca depusă de gospodarii fermei, iar când am mai și gustat din bunătăți, roșii, ardei, sfeclă roșie, gulii, fructe, mi-am amintit de frumoasa mea copilărie petrecută la țară. Am regăsit gustul de atunci!

--Rodica Ungureanu--

Afișare 1 - 3 din 3 (1 pagini)