ardei chilly, ardei iute, seminte ardei chilly

rating

Semințe Ardei Chilly

6,00 Lei

Ardeiul iute Chilly este foarte iute, cu mult mai iute decât cel bulgăresc. Se poate cultiva și în ghiveci și oferă o producție considerabilă, nefiind pretențioși la condițiile de mediu.Un plic conține aproximativ 50 de semințe...

seminte ardei gras, ardei gras, ardei

rating

Semințe Ardei Gras

6,00 Lei

Este o tradiție la noi în sat să se cultive Ardeiul gras galben. Păcat că în ultima perioada s-a pierdut sămânța tradițională. Mai suntem câțiva care o mai păstrăm cu bucurie. Este special destinat tradiționalilor ardei umpluți deoarece sunt volumino..

ardei iute bulgaresc, seminte ardei iute bulgaresc, ardei iute

rating

Semințe Ardei iute bulgăresc

6,00 Lei

Acest soi clasic de ardei iute este cultivată în satul nostru din bătrâni. Este cel mai comun ardei iute și în același timp și cel mai de calitate, oferind o iuțeală moderată. Poate fi recolatat atunci când este verde sau când se coace și devine roșu..

Nou
Semințe Gogoșari
rating

Semințe Gogoșari

6,00 Lei

Încă se mai păstrează la noi în comună soiul tradițional de gogoșari românești. Aceștia pot cântări chiar și 300 de grame, sunt cărnoși, dulci și foarte bine aclimatizați la mediul nostru. Au nevoie de apă și de soare.Un plic conține aproximativ 50 d..

Nou
Semințe Ureche de elefant
rating

Semințe Ureche de elefant

6,00 Lei

Este un soi de Capia, dar cu carnea mai groasă, dulceagă și volumul interior mai mare. Cel mai bine se pretează la salate, la delicioasa zacuscă sau la tocana de legume. Un plic conține aproximativ 50 de semințe...

Afișare 1 - 5 din 5 (1 pagini)