seminte rosii alexandru, rosii alexandru

rating

Semințe Alexandru

6,00 Lei

Alexandru a fost fratele bunicului meu. Cultiva un soi de roșii mari, rezistente la boli și dăunători, cu un gust extraordinar și perfecte pentru salate și tradiționalul bulion. Familia noastră a păstrat și a plantat acest soi de la an la an, de pest..

seminte gogonele, gogonele

rating

Semințe Gogonele

6,00 Lei

Gogonelele sunt un soi de roșii special pentru murături. Au o consistență tare, compactă.Un plic conține aproximativ 50 de semințe...

seminte rosii inima de bou, inima de bou, rosii inima de bou

rating

Semințe Inimă de bou

6,00 Lei

Acesta este adevăratul soi de tomate „Inimă de bou”. Pe piață au apărut multe varietăți cu același nume, „Inimă de bou”, dar din păcate mai toate sunt hibrizi care au acel gust apos, sec, metalic. Soiul nostru garantează un gust dulce făinos, consist..

rosii gigant, seminte rosii gigant

rating

Semințe Roșii Gigant

6,00 Lei

Acest soi de roșii este cultivat de peste 40 de ani. Are origini în localitatea Izvoarele, din județul Neamț. Soiul este relativ rezistent la dăunători și mană. Are nevoie însă de o irigare adecvată și să fie ușor ferit de razele soarelui puternic di..

rosii roz, seminte rosii roz

rating

Semințe Roșii roz

6,00 Lei

Soiul de tomate roz se trage din bătrâni. Ei povesteau că are origine în vechea Uniune Sovietică și sunt foarte bine aclimatizate la condițiile noastre de mediu. Fructele sunt rotunjite plat, când sunt verzi prezinta ușoare dungi, iar când sunt c..

seminte rosii roz gigant, rosii roz, rosii roz gigant

rating

Semințe Roz Gigant

6,00 Lei

Acest soi este original din Italia și a fost cultivat în satul nostru de mai bine de 10 ani. Este foarte bine aclimatizat și oferă fructe cu o greutate de până la 1 kg, cu un gust dulce acidulat, cu o consistență zemoasă.Un plic conține aproximativ 5..

Afișare 1 - 6 din 6 (1 pagini)