Subcategorii

seminte rosii alexandru, rosii alexandru

rating

Semințe Alexandru

6,00 Lei

Alexandru a fost fratele bunicului meu. Cultiva un soi de roșii mari, rezistente la boli și dăunători, cu un gust extraordinar și perfecte pentru salate și tradiționalul bulion. Familia noastră a păstrat și a plantat acest soi de la an la an, de pest..

ardei chilly, ardei iute, seminte ardei chilly

rating

Semințe Ardei Chilly

6,00 Lei

Ardeiul iute Chilly este foarte iute, cu mult mai iute decât cel bulgăresc. Se poate cultiva și în ghiveci și oferă o producție considerabilă, nefiind pretențioși la condițiile de mediu.Un plic conține aproximativ 50 de semințe...

seminte ardei gras, ardei gras, ardei

rating

Semințe Ardei Gras

6,00 Lei

Este o tradiție la noi în sat să se cultive Ardeiul gras galben. Păcat că în ultima perioada s-a pierdut sămânța tradițională. Mai suntem câțiva care o mai păstrăm cu bucurie. Este special destinat tradiționalilor ardei umpluți deoarece sunt volumino..

ardei iute bulgaresc, seminte ardei iute bulgaresc, ardei iute

rating

Semințe Ardei iute bulgăresc

6,00 Lei

Acest soi clasic de ardei iute este cultivată în satul nostru din bătrâni. Este cel mai comun ardei iute și în același timp și cel mai de calitate, oferind o iuțeală moderată. Poate fi recolatat atunci când este verde sau când se coace și devine roșu..

seminte gogonele, gogonele

rating

Semințe Gogonele

6,00 Lei

Gogonelele sunt un soi de roșii special pentru murături. Au o consistență tare, compactă.Un plic conține aproximativ 50 de semințe...

Nou
Semințe Gogoșari
rating

Semințe Gogoșari

6,00 Lei

Încă se mai păstrează la noi în comună soiul tradițional de gogoșari românești. Aceștia pot cântări chiar și 300 de grame, sunt cărnoși, dulci și foarte bine aclimatizați la mediul nostru. Au nevoie de apă și de soare.Un plic conține aproximativ 50 d..

seminte rosii inima de bou, inima de bou, rosii inima de bou

rating

Semințe Inimă de bou

6,00 Lei

Acesta este adevăratul soi de tomate „Inimă de bou”. Pe piață au apărut multe varietăți cu același nume, „Inimă de bou”, dar din păcate mai toate sunt hibrizi care au acel gust apos, sec, metalic. Soiul nostru garantează un gust dulce făinos, consist..

rosii gigant, seminte rosii gigant

rating

Semințe Roșii Gigant

6,00 Lei

Acest soi de roșii este cultivat de peste 40 de ani. Are origini în localitatea Izvoarele, din județul Neamț. Soiul este relativ rezistent la dăunători și mană. Are nevoie însă de o irigare adecvată și să fie ușor ferit de razele soarelui puternic di..

rosii roz, seminte rosii roz

rating

Semințe Roșii roz

6,00 Lei

Soiul de tomate roz se trage din bătrâni. Ei povesteau că are origine în vechea Uniune Sovietică și sunt foarte bine aclimatizate la condițiile noastre de mediu. Fructele sunt rotunjite plat, când sunt verzi prezinta ușoare dungi, iar când sunt c..

Afișare 1 - 9 din 13 (2 pagini)