Informații Livrare

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livrează în toată țara. Pe o rază de 50 de km față de ferma noastră, livrările se fac prin curierii proprii ecoGospodaria, iar în țară, printr-o firma privata de curierat sau Poșta Română. Produsele sunt ambalate în cutii de carton speciale și/sau plicuri, sigilate și asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În cazul în care clientul nu poate fi găsit pentru a confirma comanda, ecoGospodaria va păstra bunurile comandate timp de cinci zile în cazul produselor conservate și timp de 2 zile în cazul produselor perisabile, perioadă în care se va încerca contactarea din nou a clientului pentru realizarea livrării. După acest interval, comanda va fi anulată.

În cazul în care locuiți în localitățile Roman, Bacău, Piatra Neamț sau în vecinătățile de pe o rază de maximum 50 de km față de ferma noastră, puteți opta pentru livrarea săptămânală gratuită. Acest tip de livrare se va face o dată pe săptămână, de regulă la sfârșitul săptămânii, într-un loc cunoscut și ușor accesibil clienților din localitatea respectivă (opțiune valabilă la comenzile în valoare de peste 50 de lei). Produsele se vor livra în acest fel în limita stocului disponibil.

Metodele de plasare a comenzilor sunt:

  • prin intermediul formularului prezent pe site;
  • prin e-mail: comanda@ecogospodaria.ro;
  • telefonic: 0766 697 993 / 0767 871 963.